TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Blog

Vendég bloggerek a Zili Blogon - avagy szülőktől szülőknek rovatunk - 3. rész
03
Dec

A Zili Blog Szülőktől Szülőknek című rovatának 3. bejegyzésében dr. Wéber Boglárka gyermekgyógyász ad tippeket immunerősítés témában, a megszokottól kicsit eltérően, doki kontra mami szemszögből. Bogi egy 22 hónapos kisfiú anyukája, aki elmondása szerint mióta anyuka is, már teljesen máshogy értelmezi a tankönyvekben leírtakat, illetve nagyon sok dolgot tanult, amik nem is voltak benne. Van egy instagram oldala @the_lavender_girll néven, ahol anyukás – gyermekgyógyászatos – illóolajos témákkal foglalkozik, igyekszik érthetően magyarázni, illetve a saját tapasztalatait is megosztani. 

Mit érdemes tudni a tipegőzsákokról?
05
Okt

Mostantól a kolyokalso.hu kínálatában is megtalálhatjátok a tipegőzsákokat! Olvassátok el a blogbejegyzésünket, melyből kiderül, hogy miért is jó éjszakára gyermekünknek a tipegőzsák. 

Vendég bloggerek a Zili Blogon - avagy szülőktől szülőknek rovatunk - 2. rész
31
Aug

A Zili Blog Szülőktől Szülőknek című rovatának 2. bejegyzésében egy interjú keretében megismerhetitek a háromgyerekes anyukát, Cseresznye Zsuzsannát, aki az Instagramon és a Youtube-on a megcsinalod_anyuci profil alatt tippekkel, tanácsokkal és ötletekkel látja el a fiatal anyukákat. Amennyiben érdekesnek találjátok az interjút, kövessétek be Zsuzsi blogját.

Vendég bloggerek a Zili Blogon - avagy szülőktől szülőknek rovatunk - 1. rész
14
Júl

Hallottál már az Apróláb blogról? Első vendég bloggerünk a salgótarjáni Gréti, aki már többször próbálkozott blogolással, azonban sosem volt meg az igazi téma, egészen kislánya, Zoé megszületéséig. Ekkor érezte azt, hogy igazi mondanivalója lett. Ismerjétek meg az ő sztoriját, hogyan próbálja a 17 hónapos Zoét bilire szoktatni.

Hogyan vásároljunk fehérneműt gyermekünknek?
01
Máj

Gyermek fehérnemű, avagy átgondoltuk-e már mennyire fontos is szülőként azon döntésünk, hogy mit adunk gyermekünkre. Döntésünket mi alapozza meg?