TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Néhány szó a Zili Kölyökalsóról

A Zili Kölyökalsó egy családi vállalkozás, melynek megálmodásával és létrehozásával az a célunk, hogy egyetlen webáruházban széles választékban tudjuk kínálni a kisgyermekek számára szükséges alsóruházatokat és kiegészítőket.

Két kisgyermek szüleiként, a kisebbik gyermekünk pelusról való leszokásakor már másodszor szembesültünk azzal az akadállyal, hogy gyermek alsóneműt széles választékban - méretet, fazont és designt tekintve - egy helyen nagyon kevés kereskedő kínál. Gyakorló szülők biztos szembesültek már azzal, hogy a szobatisztává válás során sokkal egyszerűbb lehet a folyamat, ha a gyermek a számára kedves figurával ellátott és kényelmes alsóneműt hordhatja a pelenka helyett. 

Tapasztalataink szerint a gyermekek a legszívesebben a kedvenc mesehősükkel ellátott ruhadarabokat viselik, ezért szeretnénk nagyrészt ezeket az alsóneműket kiváló minőségben, széles választékban, versenyképes áron kínálni, elsősorban a 2-8 éves korosztálynak, de természetesen a választékunkat igyekszünk úgy összeállítani és folyamatosan bővíteni, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző alsó ruházatot és kiegészítőt.  

Egyedi kívánság esetén fordulj hozzánk bizalommal, az info@kolyokalso.hu e-mail címen, és mi megpróbáljuk beszerezni a vágyott alsóneműt.

Kellemes vásárlást kívánunk!